MEGAλες ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Unknown | 10/14/2012 01:33:00 π.μ. | 0 σχόλια


- Εψιλον σε live εκπομπή  του Mega

 

  Έπαιζε η Εθνική και στο στούντιο του Mega ήταν γεμάτο, δύο παρουσιαστές και τρεις καλεσμένοι. Ξαφνικά ενώ συζητούσαν, δεξιά ψηλά επάνω και με φόντο έναν από τους καλεσμένους εμφανίζεται ένα «Ε»(το κλασσικό της επανάληψης ).Κι ενώ οι δημοσιογράφοι και καλεσμένοι στο στούντιο μιλούσαν live, το «Ε» παραμένει για μερικά λεπτά! Λογικό με τόσες επαναλήψεις στο πρόγραμμα του καναλιού να μπερδεύονται ...

 

- Τις  πλήρωσε ακριβά τις  'νύφες ' ο Καψής 

 

  Οι εμφανίσεις του δημοσιογράφου ως σχολιαστή του δελτίου ειδήσεων του καναλιού έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό, αλλά κυρίως έχουν περιοριστεί στα δελτία του Σαββατοκύριακου.Αιτία όπως λένε οι κακές γλώσσες, η αυθάδεια που επιδεικνύει συχνά – πυκνά με τα σχόλιά του στο twitter και πιο ειδικά οι πρόσφατες επιθέσεις μέσω των social media εναντίον της Χαρούλας Αλεξίου και της Δήμητρας Γαλάνη (οι εν λόγω  νύφες )

 

- Πρεμιέρες 

 

 Τον Νοέμβριο ξεκινά γυρίσματα η σειρά Πίσω στο Σπίτι, οπού και η πρεμιέρα του θα γίνει τον Ιανουάριο εκτός μεγάλου απροόπτου. Τον ίδιο καιρό θα κάνει γυρίσματα και η σειρά Κλινική Περίπτωση με την προϋπόθεση να γίνουν  οι πληρωμές.Αγνωστο παραμένει το τηλεοπτικό μέλλον της πετυχημένη σειράς Βασιλιάδες.

 5 Νοεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το Πρωινό μου. Την ιδία ημερομηνία θα κάνει πρεμιέρα και η μοναδική ελληνική παραγωγή για το πρώτο  μισό τα Κλεμμένα Όνειρα.

 

Category: ,

0 σχόλια