UPDATE στην ενοτητα RETRO - MAGIC TV

Unknown | 10/26/2012 06:53:00 μ.μ. | 0 σχόλια


 Στην ενότητα  RETRO προστεθηκε mini αφιέρωμα για το TV MAGIC .
Ερχονται  και αλλά ....
STAY TUNED




Το Magic TV ήταν ένα  τηλεοπτικό κανάλι που εκπέμπε στην Αττική.

Εκπέμπε αναλογικά στο Νομό Αττικής στης συχνότητες 41 UHF (Υμηττός) και 69 UHF (Πάρνηθα).
Το Magic TV ξεκίνησε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 1990 από την περιοχή των Μεγάρων στην Αττική με την ονομασία TVM (όπου Μ=Μέγαρα). Το πρόγραμμά του περιλάμβανε κυρίως μουσική (video clips) και διαφημιστικά μηνύματα τηλεαγορών και τηλεπωλήσεων. Δύο χρόνια αργότερα άλλαξε ονομασία και από TVM μετονομάστηκε σε TV Magic. Το 1993 οι εγκαταστάσεις του καναλιού μετακόμισαν στον Πειραιά.

 Κορυφαια  στιγμη της Greek trash TV ηταν το "Φτυαρι",η μεταμεσονυχτια εκπομπη του ' Εθνικου Σταρ' Αντρέα  Ευαγγελοπουλου  και του "γραμματεα" του στο κανάλι.
 Το Γωγουλί Γωγώ Γαρυφαλλου  πριν μπει στο the wall ήταν γνωστή στο Αθηναϊκό και Πειραϊκό κοινό καθώς παρουσίαζε μεταμεσονύκτια εκπομπή στο Tv Magic στην οποία τηλεφωνούσανε οι ξενύχτηδες τηλεθεατές για να μιλήσουν στη χοντρούλα έως τότε παρουσιάστρια.

To 2000 μετονομάστηκε σε Magic Πειραιά και αργότερα σε Magic, καθώς επίσης έγινε και η ριζική αλλαγή στο πρόγραμμα του σταθμού. Αγοράστηκε από τον επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη και άρχισε να προβάλλει πρόγραμμα κυρίως αθλητικού περιεχομένου και εκπομπές της ομάδος του Ολυμπιακού. Το πρόγραμμά του περιλάμβανε πλήθος αθλητικών εκπομπών, αθλητικές μεταδόσεις και ενημερωτικές εκπομπές. Το Magic TV είχε καθιερωθεί σαν το κανάλι των οπαδών της ομάδος του Ολυμπιακού με δημοφιλέστερη την εκπομπή ΘΥΡΑ 7 με όλα τα νέα του Ολυμπιακού με τον οργανωμένο οπαδό Τάκη Τσουκαλά, συζητήσεις, σχόλια γύρω από την ομάδα, αλλά και με τηλεφωνική επικοινωνία με φιλάθλους.

 Αρχισυντάκτρια και παρουσιάστρια  του Κεντρικού Δελτίου  Ειδήσεων του  TV MAGIC (Απρίλιος 2003-Απρίλιος 2008) ήταν η Ευγενία Πασχαλίδη  με ένα sport τύπου δελτίο .



  Την άνοιξη του 2003 το άγνωστο σε πολλούς κανάλι TV Magic φέρνει στην χώρα μας πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το wrestling στην Ελλάδα. Tον Ιούνιο του 2004 το TV Magic βγάζει από το τηλεοπτικό του πρόγραμμα το SmackDown και το RAW. Το χειρότερο όμως ήταν ότι δεν είχαν άλλη επιλογή. Το αγαπημένο μας Ε.Σ.Ρ. είχε άλλη γνώμη. ''Παχύσαρκοι παλαιστές που χρησιμοποιούνε υβριστικά σχόλια και τρομάζουν τα παιδιά μας''. Αυτή ήταν η απάντηση που πήραμε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. 

Τον Ιούνιο του 2008 το κανάλι μετονομάστηκε από Magic TV σε Sport TV και μεταδίδει πλέον διάφορα σπορ από όλον τον κόσμο.




Category: , , ,

0 σχόλια