ΕΥΝΟΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΟ CNN

Unknown | 12/20/2012 05:21:00 μ.μ. | 3 σχόλια


Το CNN αμερικάνικων συμφερόντων είχε  ζήτησει  καλύτερη μετάδοση από ελεύθερη συχνότητα της ΕΡΤ και είναι η μοναδική περίπτωση που η κρατική τηλεόραση μετακίνησε αναλογικό σήμα στον Υμηττό.
Με την μετάβαση στη ψηφιακή εποχή στην Αττική αρχικά το CNN μεταφέρθηκε στην συχνότητα 50 UHF και στην πορεία στην συχνότητα 21UHF  .
 Το κέντρο εκπομπής έκλεισε για όλα τα αναλογικά σήματα επειδή ξεκίνησε η ψηφιακή τηλεόραση από εκεί. Για όλους εκτός από το CNN επειδή το ζήτησαν οι Αμερικανοί. 
Είναι το μοναδικό κανάλι που εκπέμπει αναλογικά στην Αττική εκτός από τις μπάρες του 902(όπως  είχαμε ενημερώσει εδώ )
 

Category: ,

3 σχόλια:

  1. τα καλά και συμφέροντα πάντα! όπου θέλουν κάνουν εξαιρέσεις. το euronews τους πείραξε! στο οποίο είναι και μέτοχος η ΕΡΤ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!!! και όπως κάποιοι δεν πληρώνουν το ΧΑΡΑΤΣΙ μέσω ΔΕΗ ίσως ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να πληρώνουμε και το ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ της ΕΡΤ που μόνο ανταποδοτικό δεν είναι. η επαρχία δεν είχε ποτέ καλό σήμα της ΕΡΤ και τώρα οι περιοχές επίγεια ψηφιακή δεν έχουν euronews στα ελληνικά για να μην μαθαίνει ο κόσμος τα αίσχη τους! όταν θα σταματήσουν να τα παίρνουν τότε να δεις πως θα εκτελούν το δημόσιο καλό και συμφέρον και όχι το κοντόφθαλμο δικό τους. ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟ

    ΥΓ: και κομμουνιστής δεν είμαι. θεωρώ την αδυναμία του 902 να εκπέμψει ψηφιακά λόγω κόστους απλά παραμύθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. se euxaristoume para polu gia tis apopseis sou!tha itan timi mas an itheles na grapseis tis apopseis soy gia to thema kai na to anevasoume sto blog mas!

      Διαγραφή