EKTAKTO : Μαύρο στον Ant1. UPDATE :Αποτέλεσμα βραχυκυκλώματος είναι οι διακοπές στο σήμα του Ant1.

Unknown | 1/29/2013 11:04:00 μ.μ. | 1 σχόλια


Κόπηκε ξαφνικά το ψηφιακό, αλλά και το αναλογικό σήμα του Ant1 από τις τηλεόρασεις.«Μαύρο» έπεσε στην εικόνα του ΑΝΤ1 για περίπου 20', λίγο μετά τις 22.00 ενώ με μεγάλη καθυστέρηση «φόρτωνε» και η ιστοσελίδα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Περίπου στις 22.30 η εικόνα επανήλθε για να «πέσει» και πάλι μετά από λίγα λεπτά.
Για περίπου 23 λεπτά στο σταθμό του Ant1 και ενώ μεταδιδόταν κανονικά η σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», ξαφνικά η εικόνα χάθηκε και στην αρχή βλέπαμε μια άσπρη οθόνη και έπειτα βλέπαμε ένα μπλε πλαίσιο. Όπως μάθαμε ακόμη και  τα στελέχη του σταθμού ψάχνανε πανικόβλητα να δουν τι συμβαίνει.

Σίγουρα το πρόβλημα που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν είναι τεράστιο αφού η βλάβη όχι μόνο κράτησε πολύ ώρα, αλλά ίσως αυτή να είναι η περισσότερη ώρα που ιδιωτικό κανάλι βρέθηκε εκτός αέρα. Πάντως και η επιστροφή μάλλον είναι επίσης προβληματική καθώς αντί για το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς "Son" μεταδίδεται σε επανάληψη το χθεσινό πρώτο επεισόδιο και το σήμα εξακολουθεί να κόβεται.
Αυτό ήταν ένα μεγάλο κάζο για το κανάλι γιατί η βλάβη προέκυψε σε μια ώρα prime time κατά την οποία ο σταθμός σημειώνει αρκετά μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, αφού ο "Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής" έχει φανατικό κοινό και φυσικά πολλές διαφημίσεις.

UPDATE : Αποτέλεσμα βραχυκυκλώματος είναι οι διακοπές στο σήμα του Ant1 οι οποίες συνεχίζονται ακόμα και συγκριμένα στον τέταρτο όροφο στο Μαρούσι όπως αναφέραμε και νωρίτερα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προκαλέσει μία γενικότερη βλάβη στα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μηχανήματα του καναλιού με συνέπεια να μην μπορεί να λειτουργήσει ούτε η εφεδρική γεννήτρια και να μπλοκάρει και ο κεντρικός server. Αυτή την ώρα γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης της ζημιάς. (enimerosi24.gr)

Category:

1 σχόλιο:

  1. Το ίδιο έγινε και πριν λίγες μέρες.24/8/13 ο ΑΝΤ1 έπεσε πάλι γύρω στις 7 μμ. Αρχικά έδειχνε μπλε φόντο.Στη συνέχεια χιόνια ενώ 5 λ.αργότερα το σήμα του σταθμού επανήλθε χωρίς το λογότυπο αλλά οι διαφιμήσεις έπαιζαν κανονικά. Λίγα λεπτά μετά επανήλθε και το logo το μεγάλο όμως!!Μετά από λίγα λεπτά μπήκε το μικρό λογότυπο. Γενικά μετά την 29/1 πολλά είναι τα τεχνικά προβλήματα του ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή