ΣΚΑΙ : ΣΑΒΒΑΤΟ 16/02 ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Unknown | 2/15/2013 07:14:00 μ.μ. | 0 σχόλια



«Όλοι Μαζί Μπορούμε». Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου ημέρα Αλληλεγγύης δίνουμε ραντεβού στο κοντινό μας super market, όλοι οι εργαζόμενοι του ΣΚΑΪ, σε μια πανελλήνια προσπάθεια για δυναμικότερη ενίσχυση των συσσιτίων της Εκκλησίας.
Στα super market, στην Αθήνα θα βρίσκονται όλοι οι παρουσιαστές της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, όλοι οι παραγωγοί του ΣΚΑΪ 100.3, και όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό, με μοναδικό  στόχο:  Να πλημμυρίσουν από τρόφιμα τα καλάθια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και να ενισχυθούν τα συσσίτια της εκκλησίας.
Για το σκοπό αυτό θα προβληθεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μία έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Όλοι μαζί μπορούμε» στις 11.00 το πρωί όπου ο  Γιώργος Αυτιάς με την Μάγδα Τσέγκου από το στούντιο θα συνδεθούν με όσα περισσότερα καταστήματα είναι δυνατόν για να ζητήσουν για μία ακόμη φορά τη συμπαράσταση του κόσμου, αλλά και των καταστημάτων.
Παράλληλα από τις 10.00 το πρωί και για δύο ώρες θα μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ 100,3 μία ζωντανή εκπομπή για τον ίδιο σκοπό με συντονιστή τον Άρη Πορτοσάλτε.
Στα σημεία θα βρεθούν ο Βασίλης Λυριτζής με τον Δημήτρη Οικονόμου, η Πόπη Τσαπανίδου, η Εύα Αντωνοπούλου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Σία Κοσιώνη, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, η Κατερίνα Ακριβοπούλου, η Κατερίνα Χριστοφιλλίδου και όλοι οι δημοσιογράφοι-παρουσιαστές της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου.
Η ίδια προσπάθεια θα γίνει ταυτόχρονα στη Θεσσαλονίκη και σε  πόλεις της περιφέρειας σε συνεργασία με ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Η συγκέντρωση τροφίμων ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2011 με  μια μεγάλη εκστρατεία αλληλεγγύης του ΣΚΑΪ για τους συνανθρώπους μας, που χρειάζονταν βοήθεια και στήριξη λόγω της οικονομικής κρίσης.
Από τότε η «ομπρέλα» του «Όλοι μαζί μπορούμε» άνοιξε, για να βοηθήσει και να ενισχύσει τα συσσίτια της εκκλησίας. Σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Μητροπόλεις της Ελλάδος, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την υποστήριξη αλυσίδων Super Market σε όλη την Ελλάδα, μέχρι σήμερα μαζέψαμε 1.714.000 χιλιάδες κιλά τρόφιμα.
Μην ξεχνάτε ότι κάθε μέρα 250.000 συνάνθρωποί μας βρίσκουν ένα ζεστό πιάτο φαγητό στα συσσίτια της εκκλησίας.
Το ATHENS TV CHANNELS στηρίζει την προσπάθεια του ΣΚΑΙ και φιλοξενεί ενεργό link (πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα )που οδηγεί στην σχετική ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ με πιο συγκεκριμένες  πληροφορίες . 

Category:

0 σχόλια