EXTRA : SKAISAT H ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ !

Unknown | 2/10/2013 12:40:00 π.μ. | 2 σχόλια


SKAISAT ο νέος ιντερνετικος κόμβος μέσα από την ιστοσελίδα www.skaisat.com που αξίζει να δείτε και να επισκεφτειτε ...

 Το SKAISAT αποτελεί ψηφιακή, μη συνδρομητική πλατφόρμα πολιτισμού και διασκέδασης. Δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού σε θέματα πολιτισμού, περιβάλλοντος, ανθρωπισμού και καλλιτεχνίας. Ο κάθε επισκέπτης του κόμβου έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει ελεύθερη τηλεόραση από κάθε σημείο του πλανήτη, καθώς επίσης να παρακολουθήσει εκατοντάδες ντοκιμαντέρ με θέμα την ιστορία της Ελλάδας.

 Ενότητες όπως η  digital tv με πλούσιες επιλογές από live streaming Ελληνικών καναλιών όπως το HIGH TV αλλά και ξένων καναλιών και πλούσιο αρχείο video με προτάσεις διασκέδασης και τουρισμού φιλοξενούνται στο SKAISAT .

Το SKAITUBE είναι ο πολιτιστικός κόμβος του site  ,όπου μπορείτε και εσείς να ανεβάσετε τα βιντεό σας.Το SKAISAT προσφέρει στους επισκέπτες του μουσική από όλον τον κόσμο, καθώς και την δυνατότητα να δημιουργήσουν τις δικές τους θεματικές ενότητες, και να ανεβάσουν τα δικά τους βίντεο  μέσω του SKAITUBE .

 Ντοκιμαντέρ πολιτισμού από τον  δημοφιλή σκηνοθέτη - ντοκιμαντερίστα Νίκο Κεμάλη και την ομάδα του, που εξειδικεύονται σε ντοκιμαντέρ που προβάλουν την ιστορία της χώρας μας καθώς και στη δημιουργία τηλεοπτικών εκπομπών με μοναδικό στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιά, και όλα τα νέα γύρω από το αυτοκίνητο, την μοτοσυκλέτα και τον χερσαίο μηχανοκίνητο αθλητισμό από το hellenicmotors συμπληρώνουν την περιήγηση στο site .

Τέλος μέσω της πλατφόρμας του SKAISAT είναι άμεσα διαθέσιμη η εκπομπή' περιπατητής' αλλά και το κανάλι HF TV που αξίζει να παρακολουθήσετε ..


Category: ,

2 σχόλια: