DIGEA: «Στο σήμα του ALTER αντί για...μαύρο...παίζουμε μπάρες, αλλά είμαστε αναρμόδιοι να σας απαντήσουμε γιατί το κάναμε !»

Unknown | 3/10/2013 12:27:00 π.μ. | 0 σχόλια



Όπως μας ενημερώνει ο presssarismenos.blogspot.com ...
Άρες μάρες κουκουνάρες στην σελίδα της DIGEA στο facebook, (digea- ένας υπέροχος κόσμος: https://www.facebook.com/DigeaDTT). Σε ερωτήσεις τηλεθεατών, σχετικά με το γιατί πλέον στη συχνότητα του ALTER αντί για μαύρο, έπεσαν μπάρες και για το εάν θα μπει άλλο κανάλι στη θέση του,απέφυγαν ουσιαστικά να απαντήσουν και "πέταξαν το μπαλάκι" στο ΕΣΡ.
 Διαβάστε τα σχόλια, την απάντηση της DIGEA πέρι της αναρμοδιότητας της εταιρίας, αφού...είναι θέμα του ΕΣΡ, όπως απάντησαν. Το αστείο είναι ότι κάπου στη συζήτηση παρενέβη και κάποιος φανατικός φίλος του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη, που ο άνθρωπος δεν ήξερε (και λογικό είναι) και έγραψε για 100 εκ. που προτίθεται ο επιχειρηματίας να "χώσει" (;)
 Αλλά δεν φταίει ο άνθρωπος, αφού δεν ξέρει καλά καλά τι του γίνεται ούτε ο "υπέροχος ψηφιακός κόσμος" όπως αρέσει στη DIGEA να αυτοαποκαλείται.
Πάντως μαθαίνω ότι οι ερωτήσεις των χρηστών...απέναντι στον "Υπέροχο Ψηφιακό -πλην όμως ανενημέρωτο- Κόσμο της DIGEA", θα συνεχιστούν...θα συνεχιστούν...και θα συνεχιστούν...μέχρι κάποιοι να βγουν επιτέλους από το καβούκι τους:



Δείτε το διάλογο με την DIGEA στο FACEBOOK:


Category: ,

0 σχόλια