Στον αέρα το νέο κανάλι GR TV την Τσικνοπέμπτη 07/03

Unknown | 3/01/2013 01:58:00 π.μ. | 0 σχόλια


Σύμφωνα με την ιντερνετική στήλη που γράφει και επιμελείτε η Νανά Παλαιτσάκη 'ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΠΙ-ΚΟΥ-ΤΙ' στο zougla.gr μας αποκαλύπτει πως το κανάλι του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου GR TV θα ξεκινήσει την εκπομπή του μέσα από την συχνότητα του ΖΟΟΜ ανήμερα την Τσινκοπεμπτη 07/03 και μάλιστα με ένα μεγάλο πάρτι .Μετά από πολλές αναβολές και εμπόδια ίσως τελικά μπήκε στην τελική ευθεία η πρεμιέρα του καναλιού .

Πιο συγκεκριμένα η Νανά Παλαιτσάκη έγραψε ...
ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ το μεγάλο πάρτι στις εγκαταστάσεις της ζούγκλας για την πρεμιέρα του ελληνικού καναλιού το οποίο προετοιμάζεται από εξαιρετικούς παίκτες του τηλεοπτικού σκηνικού.

Μπορεί ο καθένας από σας να πάει και να γλεντήσει για να ευχηθεί τα καλορίζικα σε μια προσπάθεια που θέλει να στηρίξει την πολυφωνία μια εποχή που τα «μέσα» φλερτάρουν με την προπαγάνδα και το πραγματικό ρεπορτάζ μοιάζει να έχει «πεθάνει».

Φυσικά το κοινό περιμένει πολλά από εκείνους που είναι χρόνια στην πιάτσα... Καλή επιτυχία γιατί νέο κανάλι σημαίνει και νέες προοπτικές για συνεργασία με επαγγελματίες και νέους ανθρώπους που έχουν ανάγκη να εργαστούν.

Όσοι ενδιαφέρεστε το πάρτι ξεκινά την Τσικνοπέμπτη στην οδό «Πηγών και Ερυμάνθου» στο 17ο χιλιόμετρο Αθηνών – Λαμίας στη Νέα Κηφισιά.

Category: ,

0 σχόλια