ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ GR TV - ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΣTΟ ATHENS TV CHANNELS

Unknown | 3/07/2013 08:28:00 μ.μ. | 0 σχόλια


 Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την στιγμή το πάρτυ του GR TV το νέο κανάλι του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου όπου η έναρξη του προγράμματος του θα γίνει στις 19/03 μέσα από την συχνότητα του ΖΟΟΜ  από την Αττική.Το ATHENS  TV CHANNELS  αναμεταδίδει την μεγάλη γιορτή .

Διαβάστε την ανακοίνωση του σταθμού ...
 Ημέρα γιορτής σήμερα. Κατ’ αρχήν διότι το επιτάσσει η παράδοση που θέλει να εορτάζεται η Τσικνοπέμπτη.

Αφετέρου διότι εμείς εδώ σας παρουσιάζουμε το δικό μας σπίτι. Την τηλεόραση GR, το ελληνικό κανάλι που πολύ σύντομα θα είναι κοντά σας. Η τηλεόραση είναι κατ’ εξοχήν ομαδικό σπορ. Θα σας ξεναγήσουμε λοιπόν στους χώρους, τα στούντιο, τις εγκαταστάσεις, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους ανθρώπους. Εμάς όλους...

Παρέα μας στην γιορτή αυτή θα είναι ο Πέτρος Θεοτοκάτος, ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, ο Μάκης Αμβλιανίτης, το Latin συγκρότημα Buenos Aires, ο Raper Βο, o Νίκος Ζωϊδάκης, η Κατερίνα Στανίση και η Ζωή Τηγανούρια.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή. Δεν απευθύνεται μόνον σε επωνύμους. Η τηλεόραση GR, άλλωστε, απευθύνεται στους τηλεθεατές της. Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε. Τα πράγματα είναι σοβαρά, η κατάσταση αμείλικτη, οι προσδοκίες μεγάλες, τα περιθώρια δραματικά στενά.

Σας περιμένουμε από τις 19.00 το απόγευμα, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι...
Η σημερινή γιορτή μεταδίδεται από την συχνότητα του ZOOM στην Αττική και από 20 περιφερειακά κανάλια σε όλη την Ελλάδα. Θα μας βλέπετε και θα μας ακούτε παντού. Από αυτές τις συχνότητες θα μεταδίδεται και το τηλεοπτικό πρόγραμμα από το κανάλι GR.

Category: , ,

0 σχόλια