NET : Απόψε στις 22:00 ο α' ημιτελικός της Eurovision - LIVE και στο ATHENS TV CHANNELS - ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Unknown | 5/14/2013 06:17:00 μ.μ. | 0 σχόλια

 
Η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος της και έτσι έφτασε η μέρα που περίμεναν όλοι οι Eurofan και πολλοί άλλοι φίλοι του μεγαλύτερου διαγωνισμού τραγουδιού, την Eurovision,58ος Διαγωνισμός εφέτος.
1ος ημιτελικός και 16 χώρες κονταροχτυπιούνται για μια θέση στον τελικό μαζί με την Κύπρο και την αγαπημένη μας Δέσποινα Ολυμπίου.
 Το Show θα ξεκινήσει με ένα cardpostal όπου μια πεταλούδα (σήμα κατατεθέν για το 2013) θα κάνει το γύρω της Ευρώπης περνόντας και από την Μύκονο. Στην σκηνή για να τραγουδήσει θα ανέβει η περσινή νικήτρια της Eurovision Loreen με μια χορωδία παιδιών σχολικής ηλικίας 70 ατόμων.
Ο διαγωνισμός θα μεταδοθεί κανονικά από την  ΝΕΤ και την ERT HD σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (High Definition) στις  22:00
Στην Ελληνική αναμετάδοση θα ακούσουμε τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Μαρία Κοζάκου.

  Το ATHENS TV CHANNELS θα αναμεταδώσει  ζωντανά τον αποψινό ημιτελικό στην Αρχική σελίδα από live web μέσω της ΕΡΤ για τους φίλους του διαγωνισμού που βρίσκονται εκτός Ελλάδος.
ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

1. Αυστρία
2. Εσθονία
3. Σλοβενία
4. Κροατία
5. Δανία
6. Ρωσία
7. Ουκρανία
8. Ολλανδία
9. Μαυροβούνιο
10. Λιθουανία
11. Λευκορωσία
12. Μολδαβία
13. Ιρλανδία
14. Κύπρος
15. Βέλγιο
16. Σερβία
Δικαίωμα ψήφου έχουν οι συμμετέχοντες χώρες του 1ου ημιτελικού καθώς και 2 χώρες από τις big5 Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία και η διοργανώτρια χώρα Σουηδία.Οι Έλληνες φίλοι του Διαγωνισμού έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στον Β’ Ημιτελικό και τον Τελικό, όχι όμως και στον Α’ Ημιτελικό.
Τα προγνωστικά μέχρι στιγμής δείχνουν πως θα περάσουν στον Τελικό οι παρακάτω χώρες:
1. Αυστρία
2. Ιρλανδία
3. Βέλγιο
4. Μολδαβία
5. Δανία
6. Ρωσία
7. Ουκρανία
8. Ολλανδία
9. Σερβία
10.Λευκορωσία
 
  Θυμίζουμε πως η Ελλάδα θα εμφανιστεί τη βραδιά του Δεύτερου Ημιτελικού (Πέμπτη 16 Μαΐου) στην ένατη θέση με το "Alcohol is Free", που ερμηνεύουν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης, σε μουσική των Στάθη Παχίδη και Ηλία Κόζα και στίχους Ηλία Κόζα.
 
Δωστε την θετική σας ενέργεια στην Κύπρο και την ψήφο σας όσοι βρίσκεστε στο εξωτερικό !!

ΤΟ ATHENS TV CHANNELS ΕΎΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ !!!!

Category: , , ,

0 σχόλια