Βατερλώ στη Eurovision! - μία μία οι χώρες αποχωρούν!

Unknown | 9/22/2013 05:56:00 μ.μ. | 0 σχόλια





Την... κάτω βόλτα έχει πάρει ο 59ος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision, με τις χώρες να ακυρώνουν μία-μία την συμμετοχή τους στην επόμενη διοργάνωση.

Πριν λίγες ημέρες ήταν που σας ενημερώναμε πως μόλις 22 χώρες είχαν μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει την παρουσία τους στην Κοπενχάγη τον προσεχή Μάιο και πως οι ιθύνοντες της EBU είχαν ιδιαιτέρως θορυβηθεί από την έντονη αρνητικότητα που αποκομίζουν από το σύνολο της Ευρώπης.

Σήμερα ερχόμαστε να σας πληροφορήσουμε πως ο αριθμός των συμμετεχουσών χωρών μειώθηκε στις 20! Πρόσφατα, Κροατία και Τσεχία απέσυραν το ενδιαφέρον και την παρουσία τους από την επόμενη διοργάνωση της Eurovision. Η πρώτη (Κροατία) εξέπληξε αρνητικά τους πάντες με την ξαφνική της αποχώρηση λόγω οικονομικής δυσχέρειας και η δεύτερη (Τσεχία) ήταν σχεδόν αναμενόμενο, καθώς πρόκειται για την χώρα με το χαμηλότερο ποσοστό ενδιαφέροντος του κοινού και τηλεθέασης για την Eurovision.

Την ίδια ώρα, σχεδον απίθανη θεωρείται η συμμετοχή της Τουρκίας, ενώ κάποιες χώρες έχουν εκφράσει τη δυσκολία τους για να πετύχουν μία συμμετοχή την επόμενη χρονιά. Μερικές από αυτές είναι η Σερβία, η Βουλγαρία, η Λιθουανία, η Μολδαβία και η Σλοβενία.

 http://tvnea.blogspot.com/

Category:

0 σχόλια