ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΜΑΣ… στο Ε!

Unknown | 10/11/2013 05:55:00 μ.μ. | 0 σχόλια



Ζωντανά, διασκεδαστικά, ξεκούραστα, κεφάτα και πάντα με άξονα τον άνθρωπο θα είναι πλέον τα Σαββατοκύριακά μας, με τις νέες ψυχαγωγικές και κοινωνικές εκπομπές που εντάσσει στο πρόγραμμά του το Ε!

Η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται! Έτσι, από το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, η τηλεόραση του Ε μας φέρνει από νωρίς την καλημέρα με εκπομπές που υπόσχονται να μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά στη νέα τηλεοπτική σεζόν !

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ
09:45 – 12:00
Ο Γιώργος Καραμέρος, η Αγγελική ΚαΛρδιόλακα και η Μαρία Λουίζα Βούρου χαλαρώνουν μαζί με τους τηλεθεατές του Ε, σε μια εκπομπή που θα τα έχει όλα!
Με ανεβασμένη διάθεση, η τηλεοπτική παρέα, μας φέρνει ειδήσεις, σχόλια, συνεντεύξεις και εκλεκτούς καλεσμένους από όλους τους χώρους.
Χρηστικές συμβουλές, έξυπνες ιδέες, παιχνίδια, gossip και όχι μόνο είναι μερικές από τις ενότητες που θα γεμίσουν κέφι τα Σαββατοκύριακά μας!

ΕλπίΖΩ
12:00 – 15:00
Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη αναλαμβάνει να μας αποδείξει ότι η ΖΩή μπορεί να είναι μικρή αλλά μπορεί να είναι και καλή!
Με μια ανατρεπτική ματιά η Ντέσσυ, υποδέχεται ζωντανά στο πλατό γνωστούς και αγνώστους «ήρωες» της ΖΩής που όλοι έχουν να μοιραστούν με τους τηλεθεατές ένα κοινό χαρακτηριστικό:
την ελπίδα!

Category:

0 σχόλια