Ο Ιβάν Σαββίδης θελει το Channel 9 του Κοντομηνα.

Unknown | 1/17/2014 10:32:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Στην Κάντζα, συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Channel 9, βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης άνθρωποι του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας. 

Οπως έχει αποκαλύψει εδώ και αρκετό καιρό η στήλη media του SECRET των Παραπολιτικών, ο Ιβάν Σαββίδης, μετά από μεσολάβηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, είχε ξεκινήσει κουβέντα με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά. Η συζήτηση, σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, αφορούσε την είσοδο του κ. Σαββίδη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Επ’ αυτού έγιναν διάφορες κουβέντες, χωρίς ωστόσο να υπάρξει αποτέλεσμα, αφού το αφεντικό του ΠΑΟΚ κάποια στιγμή εξαφανίστηκε, δείχνοντας να μην τον ενδιαφέρει το συγκεκριμένο deal.

Εσχάτως επέστρεψε στο τραπέζι των συζητήσεων, εξετάζοντας το ενδεχόμενο της απόκτησης του τηλεοπτικού σταθμού Channel 9. Οπως μαθαίνουμε, ο βασικός λόγος που υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά Σαββίδη για τον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό έχει να κάνει με το γεγονός ότι, πέραν της αθηναϊκής άδειας, διαθέτει και συχνότητα, επίσης τοπικής εμβέλειας, στη Μακεδονία. Μάλιστα, στο όλο project φαίνεται ότι είχε μπει και το θέμα του ραδιοφωνικού σταθμού που διαθέτει στη Βόρεια Ελλάδα ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Οι επαφές μεταξύ των δύο ανδρών φαίνεται ότι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, από τη στιγμή που στα μέσα της εβδομάδας υπήρξε και επίσκεψη εκπροσώπων του Ιβάν Σαββίδη στις εγκαταστάσεις του Channel 9. Φυσικά, κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει οτιδήποτε. Απεναντίας, είναι πολλοί εκείνοι που εκτιμούν ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να φτάσει μέχρι τέλους τη σχετική συμφωνία, αφού δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει ζεστό χρήμα στη δαπανηρή αγορά των media. Πάντως, στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν πολλοί που επισημαίνουν ότι ένας από τους λόγους που ο Ιβάν Σαββίδης αναζητά τηλεοπτική συχνότητα έχει να κάνει με τα σχέδια που καταστρώνει για τη συγκρότηση της Λίγκας του Βορρά.

http://www.parapolitika.gr

Category:

0 σχόλια