MEGA COMEBACK - ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2014- Trailer

Unknown | 1/21/2014 06:40:00 μ.μ. | 0 σχόλια

ΜΌΝΟ ΣΤΟ ATHENS TV CHANNELS

Μέσα από ένα trailer το MEGA μας συστήνει το νέο του πρόγραμμα για το 2014 .
Με την μουσική υπόκρουση του τραγουδιού της Άντζελας Δημητρίου το MEGA κάνει COMEBACK στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.
 Με νέες πολύ ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές προτάσεις εμπλουτίζεται το πρόγραμμα του μεγάλου καναλιού με νέες σειρές ,νέα επεισόδια ,νέα shows και νέες εκπομπές .
Όπως φαίνεται και μέσα από το trailer στο νέο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνόνται οι δύο ελληνικές σειρές του κουτιού που ετοιμάζονται εδώ και καιρό. Ο λόγος τόσο για το «Κάτω Παρτάλι» του Λευτέρη Παπαπέτρου, όσο και για την μεταφορά αλά ελληνικά του “Modern Family”.

 Εκτός ,όμως, από αυτές τις δύο ελληνικές παραγωγές το fresh πρόγραμμα του Mega θα περιλαμβάνει και ένα ολοκαίνουργιο σόου το οποίο θα είναι μουσικό τάλεντ-σόου και όχι το “Just the two of us”, αλλά και ένα νεανικό τηλεπαιχνίδι δράσης με φάρσες και όχι μόνο.

Επίσης πέντε σειρές όπως το πολυβραβευμένο , “House of cards”, με τον εκπληκτικό Κέβιν Σπέισι, το «The last resort», το «Big C», το «Community», αλλά και το «Unforgettable».
Νέα επεισόδια για το 'Χωρίς συνταγή','DR Cook '.'Smart face ' και από την 'Πόλη έρχομαι ' ξεκινούν σύντομα ενώ ήδη ξεκίνησε η νέα τουρκική σειρά 'Η Εκδίκηση ' και φυσικά συνεχίζονται οι δύο πετυχημένες ελληνικες σειρές 'Με τα παντελόνια κάτω ' και 'Το σπίτι της Εμμας '

Δείτε το trailer

Category: ,

0 σχόλια