SMS NEWS 05/02/2014

Unknown | 2/05/2014 03:51:00 μ.μ. | 0 σχόλια


@ Oλοκληρώθηκε σύσκεψη στον ΣΚΑΙ για το πρόγραμμα του σταθμού και αφού διαπιστώθηκε ότι διαθέτει full ενημέρωση, αποφασίστηκε να ενισχυθεί με ελληνικό και ξένο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε να ενταχθούν σε ζώνες του Σαββατοκύριακου ελληνικές ταινίες μεγάλου μήκους, καθώς επίσης και ξένο πρόγραμμα. Οι αλλαγές θα δρομολογηθούν άμεσα προκειμένου να ανανεωθεί η εικόνα του καναλιού.

@ Όπως αναφέρει η Espresso, ο γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει δεχτεί κρούση από επιχειρηματίες για να ανοίξει κανάλι τηλεπωλήσεων.
Πιο συγκεκριμένα, να δημιουργήσει ένα κανάλι που επί 24 ώρες θα προβάλλει telemarketing.Στο εν λόγω πρότζεκτ θα συμμετάσχουν και διάσημα πρόσωπα που θα διαφημίζουν διάφορα προιόντα. Το εγχείρημα αυτό υποστηρίζεται στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ.

@ Eκφράστηκε ενδιαφέρον να διεκδικήσει τους ψηφιακούς διαύλους της Θεσσαλονίκης ο εκκλησιαστικός τηλεοπτικός σταθμός 4 Ε της «Λυδίας Φιλιππισίας».
Θυμίζουμε πως μόλις πρόσφατα ο σταθμός ήρθε σε συμφωνία με την Εκκλησία της Ελλάδας για παραχώρηση 3ωρης ζώνης προγράμματος ενώ εκπέμπει και στην Αττική μέσω δικτύωσης προγράμματος με το κανάλι του Θριάσιου.

@ Η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής δεν κατέληξε σε συμφωνία για τα πρόσωπα των ανεξάρτητων αρχών και έτσι έληξε στις 23 Ιανουαρίου άλλη μια παράταση της θητείας των μελών του ΕΣΡ χωρίς να υπάρξει αντικατάσταση. Αναμένεται να ακολουθήσει νέα ανανέωση της θητείας των μελών.

@ Στον αέρα βρίσκεται η συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision, καθώς μπορεί επισήμως να ανακοινώθηκε ότι η χώρα μας θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού, ωστόσο η ΝΕΡΙΤ, ο διάδοχος φορέας της ΕΡΤ που θα αναλάβει τη διοργάνωση, δεν έχει ακόμα συσταθεί.
Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει κάποιος να υπογράψει το συμφωνητικό με το οποίο θα παραχωρηθούν στο μουσικό κανάλι MAD τα δικαιώματα για τη συνδιοργάνωση του ελληνικού τελικού, όπως έγινε και πέρυσι.

Καθαρή πρωτιά για τον ΑΝΤ1 και την περασμένη βδομάδα με ποσοστό 19,5%. Το Mega έκανε υπέρβαση και επέστρεψε στη δεύτερη θέση με ποσοστό 17,1%, έχοντας δίπλα τον Alpha με 17%. Στο 11,3% το Star και με 9% ο ΣΚΑΪ είναι στη δεύτερη ζώνη της θεαματικότητας, ενώ η ΔΤ ανέβηκε στο 5,2%. Κόλλησε στο 2,3% το E-Channel και σταθερό με 0,6% το Μακεδονία TV.

Επίγεια αναλογική λήψη του STAR Κεντρικής Ελλάδας στην Αττική... αυτό και μόνο τα λέει όλα!Εικόνα και ήχος από STAR Λαμίας στην Αττική, στα νότια προάστια. Από τον σταθμό δεν είδαμε κάποια ανακοίνωση για επέκταση κάλυψης του.
Δεν ξέρουμε τι παίζει και αν αυτό είναι νόμιμο, ή αν έγινε εγκατάσταση νέου πομπού κοντά στην Αθήνα και έτυχε να έχει μεγαλύτερη κάλυψη.
Όπως και να' χει, εμείς το λαμβάνουμε! Συχνότητα 50 UHF με κεραία προς Πάρνηθα.Πηγή: www.SDTV.gr

@ Διακριτικές αλλαγές – σε δύο επίπεδα, επιχειρούνται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη, σε μια προσπάθεια να φρεσκαριστεί η εικόνα του και παράλληλα να αμβλυνθεί η φιλο-«μνημονιακή» του στάση. Συγκεκριμένα, εγκαταλείπει το βρετανικό μοντέλο και επιστρέφει στο ελληνικό στυλ «παραθύρων», δηλαδή, το μισό – μισό, με την παρουσιάστρια και τον σχολιαστή να μοιράζονται το πλάνο.

@ Συνολικά 5.168 αιτήσεις υποβλήθηκαν για την κάλυψη 356 θέσεων εκτός ΑΣΕΠ (132 δημοσιογράφων και 224 θέσεων καλλιτεχνικών ειδικοτήτων) στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, στη σχετική προκήρυξη που δημοσίευσε η ΝΕΡΙΤ Α.Ε., μέσα από την ιστοσελίδα www.opengov.gr και η οποία έκλεισε.Επίσης, στην ίδια σελίδα υπεβλήθησαν και 159 αιτήσεις για την πρόσκληση που αφορούσε στην κατάρτιση Μητρώου Αξιολογητών, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην επιλογή του προσωπικού της ΝΕΡΙΤ.

@ Το ACTION24 αλλάζει. Στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ACTION24 προστίθενται νέες εκπομπές που ανανεώνουν το ενημερωτικό και αθλητικό χαρακτήρα του σταθμού. Ξεκινώντας δυναμικά από τις 11 Φεβρουαρίου και με πολλές εκπλήξεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες, το ACTION24 είναι η νέα καθημερινή μας συνήθεια. Με αποκαλυπτική ενημερωτική ζώνη και αποκλειστικό πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα αποτελεί την επιλογή μας για να ξεφύγουμε από το συνηθισμένο καθημερινό τηλεοπτικό τοπίο.

Category: , , , , , , , , , , , , , , ,

0 σχόλια