ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΕ MEGA KAI ANT1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

Unknown | 6/29/2014 04:35:00 π.μ. | 0 σχόλια


Με ενίσχυση της ζώνης του prime time που χωλαίνει σχεδιάζει το νέο του πρόγραμμα ο ΑΝΤ1, δίνοντας παράλληλα έμφαση στη μυθοπλασία. Κατά τα άλλα θα διατηρήσει την ίδια συνταγή με φέτος που ήταν επιτυχής και τον οδήγησε σε πρωτιές. Έτσι με μια νέα ελληνική σειρά και πλήθος ηθοποιών που υπογράφει ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος θα αντιμετωπίσει ο ΑΝΤ1 το κενό στο prime time… Ενώ θα συνεχίσει με το «Μπρούσκο» πριν το δελτίο ειδήσεων και επιπλέον με δυο νέες σειρές τις «Τρίχες» σε σενάριο Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, αλλά και το ψυχολογικό θρίλερ «Εκδρομή» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη. Επίσης στα show, «The Voice» και «The Voice Kids», «Dancing with the stars» και «Your face sounds familiar» θα προστεθεί το πρωτότυπο «Splash» με καταδύσεις επωνύμων!

Τέλος, κανονικά θα συνεχίσουν του χρόνου, ο Γιώργος Παπαδάκης, η Μαρία Χούκλη, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και ο Θέμος Αναστασιάδης.

Εν αναμονή της απόφασης των εκδοτών – που ομολογουμένως καθυστερεί – προκειμένου να δώσουν το «πράσινο φως» για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν βρίσκονται στο MEGA. Με δεδομένη όμως την απροθυμία των μετόχων του καναλιού να προχωρήσουν σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ενισχύοντας με ρευστότητα τα ταμεία του, όπως αποκάλυψε το «Καρφί» σε προηγούμενο φύλλο… Το πιθανότερο σενάριο για τα στελέχη του σταθμού είναι να ακολουθήσουν την περυσινή συνταγή. Δηλαδή να προχωρήσουν με βάση τα έσοδα, ευελπιστώντας στην πορεία ότι οι εκδότες δεν θα αφήσουν το κανάλι στην τύχη του και θα υποκύψουν, βάζοντας το χέρι στην τσέπη!

Πάντως ο επικεφαλής της διεύθυνσης προγράμματος του καναλιού Λοΐζος Ξενόπουλος, έχει ετοιμάσει ένα φιλόδοξο πλάνο για τη σεζόν 2014 – 2015 που περιέχει αρκετή μυθοπλασία, live μουσικά show, αλλά και ψυχαγωγικές εκπομπές, που ανεβάζουν υψηλά τον πήχη των προσδοκιών για διαφήμιση! Έτσι σε επίπεδο σειρών, εκτός από τα «Κλεμμένα όνειρα», τη «Μοντέρνα οικογένεια» και το «Κάτω Παρτάλι» που θα συνεχιστούν, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης (που αποχώρησε από την κριτική επιτροπή του «Just the 2of us») ετοιμάζει τη «Δικαίωση», ενώ αναμένεται η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη. Τέλος προβλέπονται δυο νέα μουσικά show εκ των οποίων το ένα θα είναι παιδικό, «The Music School», αλλά και δυο ψυχαγωγικά μαγκαζίνο, ένα καθημερινό απογευματινό και ένα Σαββατοκύριακο.

http://www.enimerosi24.gr/

Category: ,

0 σχόλια