MEGA : KAΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ HORROR NIGHTS KAI KAΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 'DIAMONDS MOVIES- TRAILERS

Unknown | 1/09/2013 01:36:00 π.μ. | 0 σχόλια



 Δύο νέες θεματικές βραδιές ταινιών ετοίμασε το MEGA από αυτή την εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα κάθε παρασκευή βράδυ ''HORROR NIGHTS '' με ταινίες τρόμου και κάθε Σάββατο μετά τα μεσάνυχτα ''DIAMONDS MOVIES  '' με κλασικές ταινίες ...

Πιο horror... πεθαίνεις!
Κάθε Παρασκευή βράδυ, horror nights, με ταινίες για γερά νεύρα...



 Αυτή την Παρασκευη 11/01 στις 23:30 ....

CLOSE WINDOW
THE GATHERING
Θρίλερ
Μίνι σειρά αμερικανικής παραγωγής του 2007
Σκηνοθεσία:
Μπιλ 'Ιγκλς
Παίζουν: Πίτερ Γκάλαχερ, Τζέιμι Λιν Σίγκλερ, Κρίστιν Λέμαν, Τζένα Μπόιντ, Χιου Ντίλον
Διάρκεια: 180 λεπτά
Περιγραφή: Μετά από μια δύσκολη νύχτα, ο Δρ. Μάικλ Φόστερ ξυπνά και ανακαλύπτει ότι η γυναίκα του Ανν έχει εξαφανιστεί. Οι κάτοικοι της πόλης δεν είναι καθόλου συνεργάσιμοι και οι φήμες οργιάζουν ότι η Ανν έφυγε με τον γοητευτικό καθηγητή της κόρης τους. Τα μόνα στοιχεία για την εξαφάνιση της Ανν είναι ένας κύκλος από αίμα στον τοίχο, ένα μισοπεθαμένο κοράκι, και παράξενες εικόνες της κόρης του και της Ανν. Κι ενώ προσπαθεί να  βγάλει νόημα από αυτά τα στοιχεία, ο Μάικλ ανακαλύπτει την συμμετοχή της Ανν σε μια αρχαία αίρεση με μάγισσες στην σύγχρονη Νέα Υόρκη, που θα έκαναν τα πάντα για να κυριαρχήσουν στον κόσμο, φθάνοντας ακόμη και στον φόνο. Ωστόσο, όσο ο Μάικλ πλησιάζει στο να βρει την γυναίκα του και να αποκαλύψει την θανάσιμη αλήθεια, τόσο πιό πολύ αντιλαμβάνεται ότι πίσω από όλα αυτά κρύβονται πολύ ισχυροί άνθρωποι. Τώρα για το μόνο που είναι σίγουρος, είναι ότι δεν μπορεί να εμπιστευθεί κανέναν. Θα καταφέρει άραγε να βρει την γυναίκα του πριν είναι αργά για τον ίδιο

 Diamonds are for ever!
Ταινίες "διαμάντια", κάθε Σάββατο μετά τα μεσάνυχτα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτό το Σάββατο 12/1 στις 0:15

Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ
TAXI DRIVER

Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ
Κοινωνική
Αμερικανική παραγωγή του 1976
Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορσέζε
Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Σίμπιλ Σέπαρντ, Τζόντι Φόστερ, 'Αλμπερτ Μπρουκς, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Λίοναρντ Χάρις
Διάρκεια: 112 λεπτά

Περιγραφή: Ο Τράβις Μπικλ, ένας μοναχικός τύπος, εργάζεται ως ταξιτζής τη νύχτα στους δρόμους του Μανχάταν. Οι προσπάθειές του να βγει μαζί με τη γοητευτική Μπέτσι, μια υπάλληλο που εργάζεται στο πολιτικό γραφείο του υποψήφιου για το αξίωμα του Προέδρου Παλεντάιν, ναυαγούν αφού αυτός την απομακρύνει χωρίς να το θέλει από κοντά του. Μια σειρά από περίεργους επιβάτες και η συνάντησή του με την δωδεκάχρονη πόρνη 'Αιρις και τον προστάτη της Σπορτ ενισχύει την πίστη του ότι ο κόσμος είναι σάπιος. Ο Τράβις απογοητεύεται κάθε μέρα και περισσότερο με την κοινωνία που ζει, αγοράζει μια ολόκληρη συλλογή όπλων και αρχίζει να εξασκείται στη σκοποβολή. Στο μεταξύ, η σχέση του με την 'Αιρις εξελίσσεται σε μια περίεργη φιλία. Τέλεια εκπαιδευμένος στο σημάδι, με ξυρισμένο κεφάλι και ένα ολόκληρο οπλοστάσιο κάτω από τα ρούχα του, προσπαθεί να πλησιάσει το υποψήφιο Παλεντάιν.
'Οταν ο προσωπικός φρουρός του υποψήφιου Προέδρου του αποσπά την προσοχή, ο Τράβις γίνεται έξω φρενών. Σφάζει τον Σπορτ και έναν πελάτη της 'Αιρις, ενώ τραυματίζεται και ο ίδιος, και η αστυνομία τον βρίσκει λιπόθυμο να αιμορραγεί. Από ειρωνία της τύχης, ο Τράβις ανακηρύσσεται ήρωας επειδή "έσωσε" την 'Αιρις. Αρκετές εβδομάδες αργότερα, η Μπέτσι μπαίνει τυχαία στο ταξί του, τον συγχαίρει και του ζητά να συναντηθούν. Ο Τράβις περιορίζεται σ' ένα χαμόγελο και απομακρύνεται με το ταξί του.
Η ταινία προτάθηκε για 'Οσκαρ: καλύτερης ταινίας, Α ανδρικού ρόλου (Ρόμπερτ Ντε Νίρο), Β γυναικείου ρόλου (Τζόντι Φόστερ) και πρωτότυπου σεναρίου.

Category: ,

0 σχόλια