ANT1 :Νικητής του 9oυ YFSF ο Κρατερός Κατσούλης - ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ - ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Unknown | 6/10/2013 07:11:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Πολλές και εντυπωσιακές και οι χθεσινές μεταμφιέσεις που άλλες μας έκαναν να γελάσουμε κι άλλες να συγκινηθούμε. Ποια μεταμφίεση κέρδισε;
Nικητής του YFSF αναδείχθηκε ο Psy Κρατερός Κατσούλης  ο οποίος αφού παρέλαβε το βραβείο του ανακοίνωσε πως το παραχωρεί στην Κρυσταλλία. Με αυτή την την τόσο γλυκιά κίνηση ήθελε να επιβραβεύσει την εξαιρετική εμφάνιση της Κρυσταλλίας και να ακούσει ξανά το κομμάτι της ως Δήμητρα Γαλάνη.

 Το έπαθλο που κέρδισε το έδωσε στο Παιδικό χωριό Φίλυρο στη Θεσσαλονίκη.

 Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Πέτρος Πετράκης βρέθηκαν στο κοινό του YFSF όπου απόλαυσαν τις μεταμορφώσεις των παικτών. Με αφορμή της παρουσία τους εκεί είπαν λίγα λόγια για το progect που ετοιμάζουν, ενώ έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες αλλά και στην Μαρία Μπεκατώρου.

Κάτω από 40% έπιασε το «Your face sounds familiar» χθες βράδυ! Στο σύνολο έκανε 36,1% και στα νεανικά κοινά 36,4%.
 
Για τον μεγάλο τελικό απομένουν 3 live,ωστόσο οι ανατροπές έχουν ακόμα χώρο.Ήδη με το τελευταίο επεισόδιο της Κυριακής είχαμε κάποιες αλλαγές.Πάμε να δούμε:

Θανάσης Αλευράς 184
Κρατερός Κατσούλης 159
Μαντώ 145
Κρυσταλλία 142
Κώστας Μαρτάκης 141
Νίκος Γκάνος 140
Θωμαή Απέργη 125
Άντα Λιβιτσάνου 121
Σύλβια Δελικούρα 114
Κωνσταντίνος Καζάκος 92

Ανεβαίνει ο Κρατερός,αν και θεωρείται απίθανο να περάσει τον Θανάση Αλευρά.Αν και η επόμενη εμφάνιση του Αλευρά θεωρείται αδιάφορη.Αισθάνομαι μια συνεχή αδικία στα τελευταία 2 live,για το Νίκο Γκάνο,αλλά όπως φαίνεται θα προσπαθήσει να φτάσει στην 5αδα.Μαντώ,Μαρτάκης,Κρυσταλλία,Γκάνος θα παλέψουν αρκετά,για την τριάδα,ενώ έχουμε και μία μάχη μεταξύ της Άντας και της Θωμαής.Η Σύλβια αρκετά χαμηλά,ενώ τέλος η τελευταία θέση είναι μη ανατρέψιμη!!Δείτε το video:


Category:

0 σχόλια